Buitenspeeldag

 

🤸‍♀️ Woensdag is het Buitenspeeldag! Een dag waarop alle kinderen worden opgeroepen om buiten te spelen. Na alle toetsen en nu het schooljaar bijna afgelopen is kunnen de kinderen wel wat ontlading gebruiken. En wat is er dan beter dan buitenspelen?! Hopelijk draait het weer wel een beetje bij. 👉 Mocht je even niet weten wat je kind kan doen, neem dan eens een kijkje op de website van Jante Beton. Die organiseert samen met Nickelodeon een speciale editie van de Buitenspeeldag. De kids kunnen in de buurt zelf spelletjes organiseren en hun buurt oproepen om mee te doen zoals een parcours uitzetten, dobbel je fit, stoepranden. 💪 Op de site van Jante `beton vind je meer ideeën, daar zit vast ook iets bij voor jouw kind. Kan je meteen zien welke activiteiten je kind makkelijk en moeiteloos afgaat, en wie weet ontdekken jullie een onzichtbaar talent! Wist je dat... door het aanmelden van de activiteit die je kind organiseert hij of zij automatisch kans maakt op een duurzame hinkelbaan voor jullie speelplek? Aanmelding via : https://jantjebeton.nl/ik.../de-buitenspeeldag/over-de-dag Have fun! 🥳

VOLG MIJ

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.

FELIZ Kindercoaching 
Email: sabelaolavide@felizkindercoaching.nl

KvK:    81708912