Versterken van binnenuit..

Versterken van binnenuit zorgt op de lang termijn voor groei 

 

Van een ijsberg is er maar een klein stukje boven water te zien en we weten dat onder water de berg nog veel groter is. 

 

Zo is dat ook met kinderen, boven water zien we het gedrag wat ze doen en daaronder zit van alles. Gedachten, overtuigingen, talenten, zelfbeeld dat zorgt voor bepaalde gevoelens wat weer invloed heeft op hun gedrag (het topje van de ijsberg). 

 

Ik begin daarom altijd mijn traject met eerst te kijken naar waar de kinderen blij van worden, wat hun kwaliteiten en talenten zijn om onbewust te zorgen voor een positieve ervaringen en zelfbeeld zodat de kinderen op bewust niveau zich stabieler kunnen gaan gedrag en meer zelfvertrouwen gaan ontwikkelen.

 

Wil je ook eens overleggen hoe ik jouw kind kan helpen? Plan dan vrijblijvend een gesprek met mij in.

VOLG MIJ

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.

FELIZ Kindercoaching 
Email: sabelaolavide@felizkindercoaching.nl

KvK:    81708912