Waarom ik coach werd..

 

Ik weet het nog goed, ik was een jaar of 9 en zat op een leuke basisschool toen mijn ouders gingen verhuizen naar een nieuwbouwwijk, en ik van school moest wisselen. De wijk was vreselijk saai dus mijn hoop was gevestigd op de nieuwe school. Ik kwam echter in een klas te zitten waar de vriendschappen al lang waren beklonken en met elkaar vergeleken werden.

 
Daar zat ik dan als nieuwkomer. Ik werd veel gepest en voelde me doodongelukkig. Dat liet ik de kinderen echter niet merken, en ging mij groter en stoerder voor doen dan ik mij eigenlijk voelde. Thuis kon ik mijn ei niet echt goed kwijt, ondanks dat mijn lieve moeder er wel altijd voor mij was maar zij wist ook niet hoe ze mij kon helpen. 
 
Later op de middelbare school en in mijn werk, bleef ik het gevoel anders te zijn houden, en paste ik mij aan. Zo heb ik mijzelf jarenlang een rol aangemeten die niet bij mij hoorde. Ik sloot mezelf af en liet niet altijd zien wat ik echte voelde. Maar als het er dan toch uit kwam dan kwaakte ik het er kort door de bocht uit.
 
In de loop van de jaren heb ik mijzelf aangeleerd om eerder aan de bel te trekken en mij niet meer anders voor te doen. Maar jeetje, wat had ik dit graag eerder willen ontdekken als kind! Als ik toen van iemand had geleerd te geloven in mijn eigen kwaliteiten en daardoor meer zelfvertrouwen kreeg, hoeveel energie had dat mij gescheeld?! 
 
Dit is dus de reden waarom ik mijn praktijk heb opgezet, omdat ik weet dat er heel veel kids zich anders dan anderen voelen, onzeker over zichzelf zijn en daardoor van alles niet doen of zich juist teveel aanpassen aan anderen.
 
Ik gun het alle kinderen om zichzelf goed genoeg, mooi, gezellig, en leuk te voelen. Ik weet dat het kan omdat het mij namelijk ook gelukt is, alleen wil ik graag dat de kinderen van nu het eerder ontdekken. 
 
Dit kan door middel van het volgen van een vooral leuk coachtraject bij mij in de praktijk. Mocht je nu denken, mijn kind kan ook wel wat zelfvertrouwen gebruiken? 

 

Neem dan gerust contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

VOLG MIJ

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.

FELIZ Kindercoaching 
Email: sabelaolavide@felizkindercoaching.nl

KvK:    81708912