Als hulp vragen lastig is..

 

Nu ik weer eens loopt aan te modderen met het optimaliseren van mijn website en termen zoals Search Engine Optimalisatie en Funnels voorbij zie vliegen vraag ik mij af of het eens tijd wordt om iemand in te huren die dit voor mij oplost. 

Maar ja de “zelfstandige, ik kan alles zelf kant” van mij leert liever hoe het zelf dit kan oplossen. Echter, nu ik een paar weken verder ben en mijn website van de eerste naar onderaan de tweede Google-pagina is gesprongen, wordt het wellicht toch tijd om er de hulp van een expert bij te halen. Een die mij ook de fijne kneepjes van het vak kan uitleggen voor het geval ik weer eens iets moet optimaliseren aan mijn website omdat dit een day-job schijnt te zijn.

Net als opvoeden ben je ook dagelijks bezig om het zo goed mogelijk te doen, alleen hulp vragen als het met je kind niet optimaal gaat, is natuurlijk hele andere koek en ligt uiteraard veel gevoeliger. 

Als ouder probeer je zelf van alles en dat is ook goed omdat je het goede voorbeeld wil geven aan je kind.  Daarnaast is er ook niemand die het snel even voor je kan fixen, kan er een soort schaamte en gevoel van falen bijkomen. 

En vaak gaat het ook heel goed alleen soms is er meer aan de hand of lukt het gewoonweg niet om door te dringen tot je kind. Grote kans dat je kind zelf ook niet goed weet wat er aan de hand is of waarom het bepaalde dingen doet of juist niet doet. Dat je kind liever met jou leuke dingen doet dan telkens over problemen praten.

Op zulke momenten kan het juist fijn zijn voor je kind om met een buitenstaander te praten en kan kindercoaching uitkomst bieden. 

Bij mij in de praktijk is de coaching voor meer zelfvertrouwen laagdrempelig omdat er o.a. geen wachttijd, diagnose, oordeel of dossier gevormd wordt.

Spelenderwijs en via creatieve werkvormen werkt je kind aan zijn eigen doelstelling en leert het zijn of haar eigen kwaliteiten kennen waardoor de focus van ‘probleem’ naar zelfkennis verschuift. 

Wat houdt jou nog tegen om hulp in te schakelen? 

VOLG MIJ

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.

FELIZ Kindercoaching 
Email: sabelaolavide@felizkindercoaching.nl

KvK:    81708912