Zomertijd

 

Vandaag is de zomertijd ingegaan! Terwijl ik dit schreef zat ik te kijken, vanuit mijn auto hoe mijn dochter haar voetbalwedstrijd speelde in de regen en hagel...

Wat een bikkeltjes die meiden! Gewoon doorspelen en niet miepen. Zelf dacht ik er maar een zonnetje bij voor ze, al was dat makkelijk denken omdat ik droog zat.

 

Toch heb ik heel lang geleden voor mijzelf besloten om mijn handelen en mijn humeur niet meer te laten bepalen door het weer. Mijn moeder klaagde vaak over de regen en mijn vader kon alleen maar aan zijn zonnige Spanje denken. Onbewust heeft dit mij ook doen ergeren aan de regen en de kou vanaf toen ik tiener was. Als kind had ik er niet zo last van, maar later wel. Ik werd er passief en droevig van.

 

Totdat ik een jaar of 30 was en ineens besloot mij niet meer te laten leiden door het weer. Het belemmerde mij alleen maar en het bracht mij niets. Omdat deze mindset switch vanuit mijzelf kwam, heb ik sindsdien ook veel minder last van het weer.

 

En zo werkt het ook met de mindset van kinderen, zodra ze zelf gaan inzien dat ze uniek zijn, hun eigen talenten en kwaliteiten hebben en goed zijn zoals ze zijn, dan pas gaat er een transformatie plaatsvinden.

 

Dat is dus ook de reden dat ik met mijn coachtrajecten de kinderen help om andere gedachten te hebben over wie ze zijn en wat ze kunnen. Zodat ze stap voor stap vanuit hun eigen kracht gaan geloven in hunzelf en de focus van probleem naar zelfkennis verschuift. 

VOLG MIJ

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.

FELIZ Kindercoaching 
Email: sabelaolavide@felizkindercoaching.nl

KvK:    81708912