De transformatie van een verlegen meisje

DE TRANSFORMATIE VAN EEN VERLEGEN MEISJE  25-6-2021


Verlegen stond ze voor de deur, nog net geen 8 jaar, maar in haar ogen zag je dat ze groter was dan zij zich nu voordeed. Haar moeder had mij verteld dat ze niet meer alleen durfde te zijn, niet op school, thuis of als ze naar bed moest. 

📧 Het was daarom ook spannend voor dit meisje om naar mij toe te komen. Maar ze stond er nu wel, onder andere doordat zijzelf had aangegeven met iemand te willen praten omdat ze zich "raar" voelde. Gelukkig had de moeder via social media mijn advertentie gelezen die een kennis had gedeeld. 

👩‍🦰 De moeder kwam vriendelijk en openhartig bij mij over en ik zag een lief meisje voor me staan. Onze ogen zochten elkaar steeds op, ik was superbenieuwd naar wie zij was en andersom. 

🌸 In alles merkte ik dat het goed zat en nodigde de dames uit om naar binnen te komen. Onze hond Pablo zat al kwispelend achter de deur met glaspanelen te wachten en hij mocht van het meisje haar komen begroeten. Zo speels als hij kan zijn met kinderen, zo rustig kwam hij nu op het meisje af zodat ze beide aan elkaar konden wennen. 

🐶 Pablo heeft een hele zachte vacht en een hoog knuffelgehalte. Ik zag het meisje vrolijker worden en klaar om verder door te lopen naar de praktijk. Moeder wilde al omdraaien, maar ik nodigde haar toch voor de zekerheid uit om de praktijk te bewonderen. 

👩‍👧 Het eerste wat het meisje riep was dat ze het heel mooi vond en ze maakte zelf een sprongetje. Nu kon moeder weg met toestemming van het meisje. Aan alles voelde het goed voor haar en mij dat we met elkaar zouden gaan werken. 

❤️  En wat een prachtig resultaat heeft ze behaald! Van een teruggetrokken meisje die bang was om alleen te zijn was ze in 5 weken getransformeerd naar het open en blije kind die ze vroeger was 🙏.  

🔔 Gun jij het jouw kind ook om met meer zelfvertrouwen in het leven te staan? Wil jij je minder zorgen maken over het geluk van je kind? En ben je klaar met het zelf aanmodderen? 

➡️ Wacht dan niet langer en meld je via onderstaande link aan voor het 'Boost het zelfvertrouwen van je kind!' traject:  www.felizkindercoaching.nl/werk-met-mij 

VOLG MIJ

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.

FELIZ Kindercoaching 
Email: sabelaolavide@felizkindercoaching.nl

KvK:    81708912